Agilitykommittén

hero_o_helene 

 

 Sammankallande

Helene Wallskär
helene@mediaproduktion.se
070-228 20 98 

 

 

 

Sara Levin-Saglind
sara.voyager@hotmail.com 
073-780 77 77

 

 

 

 

 

Yngve Sundblad
yngve@eris.se

070 284 96 24

 

   

 

Ami Andersson

 

   

 

Inger Hellgren

 

KM 2018

KM agility

Klubbmästerskap i agility 2019

Är du agilityaktiv och medlem i Norsborg lokala kennelklubb? Då är du välkommen att anmäla till vårt KM i agility

MÅNDAG 20 MAJ KL. 18.

KM består av ett hopplopp och ett agilitylopp där resultaten läggs ihop till ett slutresultat (disk ger 50 fel och dubbla referenstiden i det loppet).

Vi kör enligt officiella regler. Svårighetsgrad som lätt klass 2, alla inom samma storlek tävlar med varandra.

Domare: vakant.

Alla hjälps åt att vara funktionärer när vi inte själva springer agility. Har du aldrig varit funkis förut så får du lätta jobb och vi visar dig.

Samling kl. 18 för gemensamt banbygge. Om du inte hinner till den tiden så är det ok, men kom senast 18.30 för då börjar banvandringarna. Fika tar vi med oss själva. Prisutdelning efteråt.

Förhandsanmälan och frågor till h.wallskar@gmail.com
A
nmäl senast 18 maj. Skriv ditt namn, hundens namn och ras samt vilken storlek du ska delta i. Var storleksgränserna går ser du i regelboken: http://agilityklubben.se/wp-content/uploads/2016/11/agilityregler_2017_2022.pdf 

VARMT VÄLKOMNA! Agilitykommittén

Aktuellt inom agilityn

funktionärer till agilityntävling augusti

 

 

KLUBBMÄSTERSKAP AGILITY 21 MAJ 2018

KMAGILITY

Träningsgrupper-Agility

Klubben har två aktiva träningsgrupper i agility

Träningsgrupperna kör i gång i början av april, om väderlek och planskick tillåter. De som varit med tidigare har förtur, men några lediga platser finns. Hör av dig till gruppansvarig (se nedan) om du är intresserad. Dessa två grupper finns:


 Information om träningsgrupper i agility
Detta gäller från och med höstterminen 2018:

Banträningsgrupp på måndagar kl. 18.30-20.30 

Träning av tävlingsbanor och banliknande kombinationer, främst med svårighetsgrad motsvarande klass 2. Alla som våren 2018 hade en plats i gruppen har företräde till fortsatt deltagande.

Deltagarna turas om att välja banor och svårighetsnivån varierar därför för närvarande från klass 1 till klass 3, men gruppen strävar efter att företrädesvis träna klass 2. Nya ekipage på klass 1-nivå börjar i första hand i onsdagsgruppen och kommer i mån av plats till måndagsgruppen när de vill börja träna lite svårare banor.

Inger Hellgren är gruppanvarig för måndagsgruppen. Den rapporteras som en SFR-studiecirkel. Stor närvaro är viktig. Frånvaro meddelas i så god tid som möjligt i gruppens Facebookgrupp. För frågor om plats i gruppen, kontakta Inger.

Ansvarig: Inger Hellgren, ingerhellgren@hotmail.com


 

Onsdagsgruppen kl. 18.30-21.00 
Tränar klass 1-banor, omväxlande hopp- och agilityklass. Deltagarna turas precis som måndagsgruppen om att välja banor enligt ett i förväg uppgjort schema. Alla som våren 2018 hade en plats i gruppen har företräde till fortsatt deltagande. 

Yngve Sundblad är gruppanvarig. Gruppen rapporteras som en SFR-studiecirkel. Stor närvaro är viktig. Frånvaro meddelas i så god tid som möjligt i gruppens e-postgrupp.
I klass 1-gruppen på onsdagar finns för närvarande plats för fler deltagare! För nya gruppmedlemmar är förkunskapskravet att ha gått fortsättningskurs eller ha minst motsvarande kunskaper.

Kontakta Yngve för frågor om plats!
Ansvarig: Yngve  yngve@eris.se 070 284 96 24