Medlemskap

Vill du bli medlem hos oss?! Så roligt och varmt välkommen! 

Vi har ett system med digitala medlemskort, se mer information nedan.

Genom att klicka på nedanstående länk kommer du till en anmälningssida där du först ska godkänna att vi hanterar dina personuppgifter och därefter fylla i efterfrågade uppgifter. Du blir sen omdirigerad till PayEx där du direkt betalar medlemsavgiften för 12månader.

Beslut om ny medlemsavgift fr o m 2019-03-01 (höjt med 50 kr)

A-medlem 250 kr

C-medlem 150 kr

Vid årsmötet den 23 februari 2019 beslutades att införa nya rutiner för städning av stugan och toaletter. Fr o m den 1 mars 2019 kommer en av våra medlemmar mot skattepliktig ersättning att städa en gång per vecka. Denna kostnad kommer att tas ut som en städavgift, motsvarande 100 kr per 12 månadersperiod. Detta innebär att nya medlemskap och förlängda medlemskap gällande fr o m 1 mars 2019 kommer att kosta 350 kr för A-medlem och 250 kr för C-medlem. Om denna överenskommelse om städning upphör, kommer städavgiften tas bort.

https://apply.cardskipper.se/372

Som medlem är du berättigad att träna på klubben samt att delta i olika träningar och aktiviteter som läggs ut på vår hemsida. Information sätts upp i klubbstugan, anslag i FB-gruppen eller skickas ut per e-post till medlemmar.

Som medlem är du också skyldig att följa klubbens trivselregler.

Digitala medlemskort

Nu inför vi digitala medlemskort!

Syftet är flera, dels att underlätta för dig som medlem att alltid ha ditt medlemskort tillgängligt, dels att vi sparar många timmar i arbete med att hålla vårt medlemsregister uppdaterat, samt att hantera medlemsavgifter.

Vi har tecknat avtal med ett företag som heter Cardskipper. Vi kommer också att använda denna kanal för annan information, t ex inbjudan till medlemsmöten, årsmöten, samt annan information.

Om du inte har en smartphone, går det lika bra att komma åt ditt medlemskort via internet, där du kan skriva ut detta om du vill.

Här finns en manual för hur du ska göra för att ansluta dig till Cardskipper.

I och med denna förändring, upphör de tidigare manuellt skrivna och inplastade medlemskorten som skickats med post.

Du som har frågor eller får problem med installation av Appen kontakta i första hand supporten hos Cardskipper:
V 24, 27–28 elias.gillgren@cardskipper.se
V 25–26, 29–31 martin.hovlund@cardskipper.se

Om du har andra frågor, är du självklart välkommen att kontakta Agneta, eller Gunilla som kommer att var ansvarig för medlemsregistret framöver.

Medlemsnyckel

Vill du ha en medlemsnyckel för att kunna öppna bommen samt komma in i klubbstugan?

Kontakta någon av våra nyckelansvariga:

Lasse Andersson, 070-3177220

Kent Axelsson,  070 526 79 07

Per-Åke Hellgren,  070-7506766

 

Depositionen är 300 kr som du betalar direkt när du hämtar nyckeln, via Swisch eller kontant. Eller betalar du in på klubbens plusgiro i förväg och visar upp kvitto på betalning när du hämtar nyckeln. Du kommer också att få en kvittens på mottagen deposition, vilken  som också innehåller en del regler som du förbinder dig till att följa,  t ex  om du sist kvar på klubben måste du kontrollera att jalusin är nere, toaletterna låsta, stugan låst och att bommen blir låst.

Den dag du lämnar klubben och är du skyldig att återlämna nyckeln och då återbetalas depositionen.

 

Presentation av medlemmar

Vi är mycket glada för att så många vill vara medlemmar hos oss nedan kan du läsa några presentationer. Vill du synas här? Skicka gärna in bild och presentation av dig själv till info@norsborglkk.se

Ulrika Morgård

 

Ulrika&spike 

Jag heter Ulrika,

Jag och min hund Spike är aktiva medlemmar i klubben. Spike är en lite envis men mycket glad pincher på 3 år. Han är en hund med stor samarbetsvilja, mycket energi och spring i benen. Vi tränar både agility och lydnad på klubben vilket är en perfekt kombination för oss!

Ulrika&spike agility

   

Pia Johansson

Jag heter Pia, jag och min glada labbekille Beppe (född februari 2015) tränar Apportering, Rallylydnad och viltspår, och så går vi långa långa promenader och slappar på soffan. Jag är utbildad Allmänlydnads- och Rallylydnadsinstruktör och håller kurser på klubben. 

PiaJohansson