Medlemsanmälan

Vi har haft teknisktstrul med formuläret det är nu åtgärdat. Har du ansökt om medlemskap men inte fått bekräftelse ansök igen! Får du ingen bekräftelse? kontakta Agneta.

Bli medlem i Norsborg Lokala Kennelklubb

A-medlem = helbetalande     200:- / år   (rullande)
C-medlem = familjemedlem  100:- / år   (rullande)

Lämna dina uppgifter här   -  
betala in på  PG 37 91 34-0
 

  

 

 

 
 

Medlemskap

Som medlem är du berättigad att träna på klubben samt att delta i olika träningar och aktiviteter som läggs ut på vår hemsida. Information sätts upp i klubbstugan, anslag i FB-gruppen eller skickas ut per e-post till medlemmar.

 

Vill du ha en medlemsnyckel för att kunna öppna bommen samt komma in i klubbstugan?

Kontakta någon av våra nyckelansvariga:

Lasse Andersson, 070-3177220

Kent Axelsson,  070 526 79 07

Per-Åke Hellgren,  070-7506766

 

Depositionen är 300 kr som du betalar direkt när du hämtar nyckeln, via Swisch eller kontant. Eller betalar du in på klubbens plusgiro i förväg och visar upp kvitto på betalning när du hämtar nyckeln. Du kommer också att få en kvittens på mottagen deposition, vilken  som också innehåller en del regler som du förbinder dig till att följa,  t ex  om du sist kvar på klubben måste du kontrollera att jalusin är nere, toaletterna låsta, stugan låst och att bommen blir låst.

Den dag du lämnar klubben och är du skyldig att återlämna nyckeln och då återbetalas depositionen.

 

Presentation av medlemmar

Vi är mycket glada för att så många vill vara medlemmar hos oss nedan kan du läsa några presentationer. Vill du synas här? Skicka gärna in bild och presentation av dig själv till info@norsborglkk.se

Ulrika Morgård

 

Ulrika&spike 

Jag heter Ulrika,

Jag och min hund Spike är aktiva medlemmar i klubben. Spike är en lite envis men mycket glad pincher på 3 år. Han är en hund med stor samarbetsvilja, mycket energi och spring i benen. Vi tränar både agility och lydnad på klubben vilket är en perfekt kombination för oss!

Ulrika&spike agility

   

Pia Johansson

Jag heter Pia, jag och min glada labbekille Beppe (född februari 2015) tränar Apportering, Rallylydnad och viltspår, och så går vi långa långa promenader och slappar på soffan. Jag är utbildad Allmänlydnads- och Rallylydnadsinstruktör och håller kurser på klubben. 

PiaJohansson