Rallylydnadskommittén

 

 

 

Sammankallande 

Pia Johansson

rally@norsborglkk.se

073 082 13 00

 

 

Mats Thid

   

Carin Brunberg

 

 

Lena Johansson

lena.johansson2@mtr.se

Tävling 2-3 juni 2018

Träningstävling rallylydnad

Norsborg lokala kennelklubb inbjuder till träningstävling Rallylydnad, Nybörjarklass

Onsdagen den 24 oktober avslutar vi våra öppna onsdagsträningar för säsongen med en lätt och prestigelös ”tävling”. Det blir en riktigt Nybörjarbana, det kommer att finnas en domare och skrivare på plan, allt ser ut som en vanlig tävling, men bedömningen uteblir, ni får ett lättare omdöme av oss om ni vill men vi räknar inga poäng och ingen kommer först eller sist. Ta chansen att träna hur det känns om ni aldrig tävlat förut, eller passa på at tävlingsträna ordentligt om ni redan börjat tävla. Vi kollar inte vilken klass ni tävlar i nu, alla är välkomna att starta.

Tid: Samling & banvandring 18.30 så kom i god tid

Max 20 ekipage

Klubbens medlemmar har förtur och betalar inget, icke medlemmar får gärna anmäla sig och betalar 30,00:- jämna pengar på plats (eller 32.00:-/swish)

Anmälan sker senast den 22 oktober till Pia Johansson rally@norsborglkk.se, vid frågor maila eller ring 073 082 13 00.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen!

Rallykommittén NoLKK

 

Info och önskemål från Rallylydnadskommittén.

 

Vi kommer att ha tre officiella tävlingar i år 2018, den 2 juni, 23 september och 7 oktober, jag kommer att fråga separat men är ni lediga de helgerna behövs det alltid funktionärer.

 

Vi kommer från april se till att det står en Rallybana uppställd på onsdagarnas öppna träningskvällar, det delar vi gärna på så alla frivilliga som kan tänka sig ta en onsdag då och då blir vi glada över.  Släng ett öga på klubbens FB-grupp, vi lägger ut om det blir några ändringar.

 

Vi kommer att arrangera någon typ av träningstävling, mer info följer om det.

 

Jag kommer att hålla en Nybörjarkurs i vår då det var störst intresse för den klassen.

 

Idag består kommittén av Pia Johansson, Lena Johansson, Carin Brunberg och Mats Thid, om det är någon mer som vill vara med så hör av er, ju fler vi är desto lättare blir det och vi kanske kan fixa fler aktiviteter.

 

Är det något ni önskar från Rallykommittén, hojta bara till så ser vi vad vi kan hitta på.

 

Mailadressen till oss är rally@norsborglkk.se

Rallylydnadskurs?!
Vill du gå en rallylydnadskurs? Vi startar upp kurser i rallylydnad baserat på intresse. Är du intresserad av nybörjar-, fortsättning- eller kombinerad avancerad/mästarklass-kurs så hör av dig till kurskansliet.