⛔️INSTÄLLD pga covid-19 pandemin⛔️

Jessica Mann kommer till klubben den 19 maj 2020 och håller föreläsning om rädda, osäkra, utåtagerande och blygerhundar.

Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete.

På den här föreläsningen får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds självförtroende. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd, så att den kan hantera sin tillvaro på ett bättre sätt. Du får också förklaring till varför hundar är rädda och hur du kan se om din hund är rädd, arg eller frustrerad.

Du får tips hur du kan bete dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte, och när det inte går att träna. Dessutom pratar Jessica om hur du bättre kan förstå din hund genom att prata om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar.

Jessica Mann driver företaget Motiverade hundar där hon håller kurser i allt från nosework till tävlingslydnad och freestyle och dessutom specialicerat sig på kurser och läger för blygerhundar - hundar med olika rädslor. Tillsammans med en kollega håller hon instruktörs- och hundbeteendeutredarutbildningar i Attityd hundkunskap.

2017 gav hon ut boken ”Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte” som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fackpersoner. Hon är en omtyckt instruktör och föreläsare.

När: 19 maj 2020, kl 19.00 – 21.30 (fika ifrån 18.30)
Pris: 100 kr för medlemmar. 200kr för icke medlemmar.
Var: Norsborg Lokala kennelklubb

Föreläsningen sker i samarbete med Studiefrämjandet.

studiefrämjandetlogga

Läs inbjudan här.

Anmäl dig här.