Medlemskap

Vill du bli medlem i Norsborg lokala kennelklubb?

Funderar du på att bli medlem hos oss och vill göra ett besök och se dig omkring på klubben? Om du känner någon som redan är medlem kan du alltid fråga om hen har lust att visa klubben. Det går också bra att kontakta någon i styrelsen och boka ett besök. Vi visar klubbstugan och planerna samt berättar hur klubben fungerar.

Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du här.

Varmt Välkommen!

Vi har ett system med digitala medlemskort, se mer information nedan.
Genom att klicka på nedanstående länk kommer du till en anmälningssida där du först ska godkänna att vi hanterar dina personuppgifter och därefter fylla i efterfrågade uppgifter. Du blir sen omdirigerad till PayEx där du direkt betalar medlemsavgiften för 12 månader.
Beslut om ny medlemsavgift och städavgift fr o m 2019-03-01

A-medlem (fullbetalande medlem) 350 kr
C-medlem (familjemedlem, dvs skriven på samma adress som A-medlem) 250 kr

I den totala avgiften ingår 100 kr som är en städavgift vilket är en skattepliktig ersättning till en medlem som städar stugan varje vecka. Om denna lösning skulle upphöra kommer också städavgiften tas bort.

https://apply.cardskipper.se/372

Som medlem är du berättigad att träna på klubben samt att delta i olika träningar och aktiviteter som läggs ut på vår hemsida. Information sätts upp i klubbstugan, anslag i FB-gruppen eller skickas ut per e-post till medlemmar.

Som medlem är du också skyldig att följa klubbens trivselregler och policy för sociala medier.

Frågor om medlemskap skickas till Agneta Duvenius,
medlem@norsborglkk.se eller mobil 070-675 57 35.

Digitala medlemskort

Vi tillämpar digitala medlemskort!

Syftet är flera, dels att underlätta för dig som medlem att alltid ha ditt medlemskort tillgängligt, dels att vi sparar många timmar i arbete med att hålla vårt medlemsregister uppdaterat, samt att hantera medlemsavgifter.

Vi har tecknat avtal med ett företag som heter Cardskipper. Vi kommer också att använda denna kanal för annan information, t ex inbjudan till medlemsmöten, årsmöten, samt annan information.

Om du inte har en smartphone, går det lika bra att komma åt ditt medlemskort via internet, där du kan skriva ut detta om du vill.


Här finns en manual för hur du ska göra för att ansluta dig till Cardskipper.

Om du har andra frågor eller får problem med installationen kontakta  Agneta, eller Gunilla.

Medlemsnyckel

Vill du ha en medlemsnyckel för att kunna öppna bommen samt komma in i klubbstugan?

Kontakta någon av våra nyckelansvariga:

Kent Axelsson,  070 526 79 07

Per-Åke Hellgren,  070-7506766

 

Depositionen är 300 kr som du betalar direkt när du hämtar nyckeln, via Swish(+2kr) eller kontant. Eller betalar du in på klubbens plusgiro i förväg och visar upp kvitto på betalning när du hämtar nyckeln. Du kommer också att få en kvittens på mottagen deposition, vilken  som också innehåller en del regler som du förbinder dig till att följa,  t ex  om du sist kvar på klubben måste du kontrollera att jalusin är nere, toaletterna låsta, stugan låst och att bommen blir låst.

Den dag du lämnar klubben och är du skyldig att återlämna nyckeln och då återbetalas depositionen.

 

Presentation av medlemmar

Vi är mycket glada för att så många vill vara medlemmar hos oss nedan kan du läsa några presentationer. Vill du synas här? Skicka gärna in bild och presentation av dig själv till info@norsborglkk.se

Pia Johansson

Jag heter Pia, jag och min glada labbekille Beppe (född februari 2015) tränar Apportering, Rallylydnad och viltspår, och så går vi långa långa promenader och slappar på soffan. Jag är utbildad Allmänlydnads- och Rallylydnadsinstruktör och håller kurser på klubben. 

PiaJohansson